marți, 27 ianuarie 2009

Don't bother


welcome to the planet.. welcome to existence.. everyone's here.. everyone's here.. everybody's watching you now.. everybody waits for you now.. what happends next?..

Poate pare ciudat, asa ca hint: tonul general sa fie slow, si eventual inchide ochii.. maybe the dancers have stories to tell.

Si hint ns 2: in everybody waits for you now, nu e deloc ceva incurajator, totul se leaga de interiorizare, de asta ar fi bine sa-nchizi si ochii.

De mult vroiam sa spun asta, dar nu stiam cum. Greu gasesti ceva aparent luat la intamplare pentru a-ti spune cuvantul. E un intreg proces ce poate lua zile intregi. Inspiratia iti vine dintr-o melodie, dintr-o stare.. etc dar nu-i asa usor sa-ti si dezvolti punctul de vedere in umbra marii idei, ce ti-a venit intr-o secunda, pe care nici n-o tii minte in intregime. Si pana ti-o amintesti sau gasesti sau iti vine o idee sa o improvizezi , te folosesti de neologisme  pentrua bate campii, cam ce fac eu acum.

Si o sa tot continui pana imi gasesc minunatul raspuns la intrebarea de ce scriu toate astea. Poate ca sa vezi o gandire incurcata a unui maniac sau o incercare disperata a unui "wanna be" ca sa se numeasca geniu neinteles si sa se mandreasca cu "adevarul este relativ" . Pana atunci, continui sa fiu putin ironica. Sau putin mai mult.

So, go and do something, poate chiar treaba cu fulgul de nea, ca tot insist pe asta, si ma tot gandesc ca trece iarna si trebuie sa gasesc alt pretext. Poate o sa te sfatuiesc sa vorbesti cu un ghiocel, dar mai constructiv e sa-ti iei un papagal. Si daca se crede si catel si soricel in acelasi timp, atunci are un sindrom inca neindentificat si trebuie sa ii pui Holograf. 

Fara ceara, oana.

Niciun comentariu: